Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Zelda: Skyward Sword - Vermiste zus locatie: Waar je Alba vindt uitgelegd

Waar in hemelsnaam is Alba?

De vermiste zus vinden is een van de Dankbaarheidskristallen side quests die je kunt voltooien in The Legend of Zelda: Skyward Sword.

Het voltooien van deze side quest beloont je met vijf Dankbaarheidskristallen en een handige lege fles, die je kunt gebruiken voor drankjes en andere voorwerpen.

Hieronder lees je waar je de vermiste zus vindt in Skyward Sword, zodat je een nieuwe fles aan je collectie kunt toevoegen.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD trailerBekijk op YouTube

Wil je meer weten of zit je vast in een kerker? Zie dan zeker onze Skyward Sword walkthrough en gids met tips.

Hoe start en voltooi je de Vermiste Zus side quest in Zelda: Skyward Sword

Om de Vermiste Zus side quest in Skyward Sword te starten, moet je met Couw praten. Overdag loopt hij rond op het plein van Skyloft, 's nachts is hij in zijn huis, ten zuiden van de Ridderacademie.

Overdag kun je Couw vinden op het Skyloft plein en 's nachts in zijn huis.

Onthoud - je moet eerst Sijsje vinden om de Dankbaarheidskristallen side quests vrij te spelen.

Couw maakt zich zorgen om zijn zus Alba, die nog niet is teruggekeerd van haar vlucht en dus vraagt hij je om haar te zoeken. Nadat je deze opdacht hebt aangenomen, ga je de lucht in en vlieg je naar de ingang van de Lanayru-woestijn.

Aan de rechterkant van de gele lichtzuil ontdek je een klein platform dat in de lucht zweeft, met daarop Alba.

De locatie van Alba, de vermiste zus.

Land op dit eiland en praat met Alba die zal uitleggen dat haar vogel gewond is, voordat ze je vraagt terug te gaan naar Couw voor wat medicijnen.

Dat betekent dat je terug moet gaan naar Skyloft en met Couw moet praten. Hij geeft je een fles met medicijnen voor Alba's vogel en het beste van alles is dat je de fles mag houden. Hoera!

Het is belangrijk om te vermelden, dat als je buidel vol is, Couw je de lege fles niet kan geven. In plaats daarvan moet je een voorwerp bij Voorwerpenbank moet achterlaten om ruimte te maken in je buidel.

Met het medicijn in bezit, is het tijd om weer naar Alba te gaan en haar het medicijn te geven. Als bedankje krijg je vijf Dankbaarheidskristallen.

Als je meer wilt weten, lees dan onze pagina's over Dankbaarheidskristallen side quests of de Skyward Sword walkthrough en gids met tips.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!
Reacties