Skip to main content

Zelda: Skyward Sword - Roulette locatie: De roulette krijgen voor Preteiland uitgelegd

Waar stopt de roulette?

Het vinden van de Roulette locatie is een van de Dankbaarheidskristallen side quests die je kunt ondernemen in The Legend of Zelda: Skyward Sword.

Wanneer je die side quest voltooit, krijg je als beloning vijf Dankbaarheidskristallen en toegang tot de Preteiland-minigame, die je op zijn beurt kan belonen met een Hartstukje.

Hieronder ontdek je hoe je de roulette krijgt in Skyward Sword, en kun je een stap dichter bij de voltooiing van Vleros zijn transformatieproces naar een mensen komen.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD trailerBekijk op YouTube

Wil je meer weten of zit je vast in een kerker? Zie dan zeker onze Skyward Sword walkthrough en gids met tips.

Roulette locatie in Zelda: Skyward Sword uitgelegd

Om de roulette side quest te ontgrendelen in Skyward Sword moet je eerst de Eiland der Liederen puzzel voltooien er zeker van zijn dat je Sijsje hebt gevonden en de Dankbaarheidskristallen hebt ontgrendeld.

Wanneer je deze zaken hebt bereikt, dan kun je Preteiland ten westen van de ingang van de Lanayru-woestijn bezoeken. Daar ontmoet je Dodoh die een slechte dag heeft, omdat hij zijn roulette is verloren.

Preteiland.

Om de roulette te vinden, moet je naar de ingang van de Lanayru-woestijn gaan, die vind je net naast de ingang van de Lanayru-mijn.

Als je daar bent moet je slaan op het Chronokristal in de buurt, of het blootliggen met een bom, om terug te keren naar dat gebied in het verleden. Vervolgens is het mogelijk om de ranken en richel te beklimmen om de roulette te bereiken.

Met Schrootbot in je kielzog kun je nu terugkeren naar Dodoh op Preteiland.

Ga over de richel om de roulette te vinden.

Nu je zijn roulette hebt teruggebracht, zal je Dodoh zijn minigame op Preteiland ontgrendelen en daarmee vijf Dankbaarheidskristallen verdienen.

Je kunt nu deelnemen aan de Preteiland-minigame en daarmee een Hartstukje winnen!

Wie graag meer wilt ontdekken over deze game, leest best eens onze Skyward Sword walkthrough.

Read this next