Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Zelda: Breath of the Wild - Verboden voor mannen, Gerudo-fort betreden

Girl power.

Het doel van hoofdmissie 'Verboden voor mannen' in The Legend of Zelda: Breath of the Wild is simpel. Deze begint wanneer je voor Hoofdmissie 'De vier Titanen' voor de poorten van het Gerudo-fort staat en prompt de toegang verboden wordt, omdat je een man bent.

Ja, inderdaad! Enkel mensen met XX-chromosomen zijn toegelaten in het Gerudo-fort. Gelukkig valt hier wel iets op te verzinnen. Praat met Benja naast de Tempel van Daqo Chisay. Hij is de leider van de handelskaravaan en is al een tijdje de stad aan het 'scouten'. Hij beweert dat er een man is die erin slaagt ongezien de stad in en uit te komen.


Nog meer Zelda: Breath of the Wild tips en walkthroughs:

Zelda: Breath of the Wild tips en walkthrough
Alles wat je over de game moet weten, van basistips tot een complete walkthrough van hoofdmissies en tempels.

Vorige: Zelda: Breath of the Wild - Weg naar Gerudo, woestijn overleven
Om de derde Titaan te vinden, moet je woestijn intrekken.

Volgende: Zelda: Breath of the Wild - Bliksemtitaan Vah Naboris: Bliksemhelm, Yiga-bende, Kohga
Haal de schat van de Gerudo terug.


Vermomming vinden

Keer terug naar de Kara Kara-bazaar en loop naar de grote winkel. Aan de zijkant vind je een ladder. Ga die omhoog en neem ook de tweede ladder naar het dak. Daar vind je Vilia, een nogal gespierde Gerudo. Vilia lijkt een geheim te hebben en vindt het niet erg dat met je te delen. Voor 600 rupees krijg je een Gerudo-sluier, Gerudo-topje en Gerudo-broek. Met deze vermomming kom je niet alleen zonder probleem het Gerudo-fort in, de complete set is ook hittebestendig, waardoor je geen last meer hebt van de hitte! Wel heb je nog steeds last van de kou 's nachts in de woestijn.

De Gerudo-outfit koop je van Vilia op het dak van de toren in Kara Kara-bazaar.

Maak gebruik van de hoogte van de winkel om met je zweefzeil richting Gerudo-fort te zweven. Als je echter nog even plezier wil hebben, kun je ook de wereld rondreizen verkleed als Gerudo en merken hoe anders je behandeld wordt. Je hebt al snel zelfs enkele aanbidders. Ook de Gerudo die je tegenkomt, hebben heel andere teksten. Ook de twee Gerudo die de ingang naar het Gerudo-fort bewaken, kun je gemakkelijk bedotten met met je lange blonde haar en mooie grote blauwe ogen. Ze laten je maar al te graag binnen.

De hoofdmissie 'Verboden voor mannen' is hiermee vervolledigd. Nu kun je vrij het Gerudo-fort verkennen en mini-missies vervolledigen. Als je echter verder wil met de hoofdmissie 'De vier Titanen', dan moet je naar de troonzaal waar de matriarch Riju je een nieuwe hoofdmissie geeft: 'Bliksemtitaan Vah Naboris'.

Ga verder met het volgende deel van de Breath of the Wild walkthrough: Zelda: Breath of the Wild - Bliksemtitaan Vah Naboris: Bliksemhelm, Yiga-bende, Kohga

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties