Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ys 8: Lacrimosa of Dana lanceert dit jaar in het Westen

Na acht jaar een nieuw deel.

Ys 8: Lacrimosa of Dana lanceert in 2017 in het Westen.. Dat meldt uitgever NIS America.

"Ys keert na acht jaar terug met een gloednieuw avontuur", leest een persbericht. "Na een schipbreuk ontwaakt Adol op een vervloekt eiland. Daar bevrijdt hij zijn gevangen metgezellen uit dorpen."

"Samen met hen vecht Adol in oude ruïnes tegen angstaanjagende monsters. Bovendien droomt hij over Dana, een mysterieuze vrouw met blauwe haren die in een onbekende wereld woont."

NIS America belooft dat de mysteries van het eiland een 'episch verhaal' bieden. Door verschillende segmenten door de ogen van Dana te zien, bekijk je het verhaal vanuit een ander perspectief. Dat helpt je om het plot te achterhalen.

Door je medereizigers vanuit andere dorpen te bevrijden en naar jouw eigen nederzetting te brengen, helpen ze je met verschillende diensten in je avonturen. Ten slotte kun je tijdens gevechten van personages wisselen.

Ys 8: Lacrimosa of Dana lanceert op de pc, PlayStation 4 en PlayStation Vita. De game biedt de keuze uit zowel Engelse als Japanse stemacteurs. Deze week was de Ys Origin release.

Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties