Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Yakuza Online officieel onthuld

Klappen vangen.

Sega kondigt Yakuza Online aan tijdens een persevenement in Japan. De game speelt zich af na de gebeurtenissen van Yakuza 6 en richt zich op een nieuwe protagonist. De game komt in Japan in 2018 voor de pc en mobiele telefoons uit.

De nieuwe hoofdpersoon is de 40 jaar oude Ichiban Kasuga. Hij kent zijn biologische ouders niet en maakt onderdeel uit van Aragawa-familie. Na 17 jaar gevangenisstraf keert hij terug naar Kamurocho. Zijn stem wordt ingesproken door Kazuhiro Nakaya, die ook de stem van Akira Nishikiyama inspreekt.

Yakuza Online maakt onderdeel uit van het 'New Yakuza Series' project, waarmee nieuwe verhalen over Kamurocho worden verteld. Sega heeft tevens Yakuza Kiwami 2 officieel aangekondigd. Daarnaast is ook onlangs de Yakuza 6 release officieel onthuld.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties