Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Yakuza: Like a Dragon releasedatum gelekt

PlayStation 5-versie ook bevestigd.

Via de Microsoft Store is de releasedatum van Yakuza: Like a Dragon gelekt. De game komt vermoedelijk op 12 november uit voor pc en Xbox One. Normaal gezien komt diezelfde dag ook de PlayStation 4-versie uit.

Sega bevestigt de precieze releasedatum voorlopig niet, maar laat wel weten dat de game inderdaad in november uitkomt. Daarnaast laat de uitgever ook weten dat wie de versie voor de PlayStation 4 koopt, later een gratis upgrade naar de PlayStation 5-versie krijgt. Een gelijkaardig upgrade path was eerder ook al aangekondigd voor de Xbox-versie.

Daarnaast heeft Sega ook enkele speciale edities voor de game onthuld. Zo is er een Day Ichi Edition die naast de game ook acht verschillende outfits gebaseerd op gekende personages bevat. De Hero Edition geeft je dan weer toegang tot twee nieuwe jobs voor je personages en extra medewerkers voor de Management Mode mini-game. De Legendary Hero Edition bevat ten slotte al het bovenstaande, plus een Crafting Set, Karaoke Set, Ultimate Costume Set en Stat Boost Set.

Yakuza: Like a Dragon is een soort van reboot voor de serie. Zo speel je voor het eerst met een nieuw hoofdpersonage en maakt de directe actie uit de vorige games plaats voor een turn-based systeem.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties