Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Yakuza: Like a Dragon komt in maart 2021 naar de PlayStation 5

Like a PlayStation 5.

Sega maakt bekend dat Yakuza: Like a Dragon op 10 november voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Xbox Series X uitkomt. Op 2 maart komt daar ook een versie voor de PlayStation 5 bij.

Yakuza: Like a Dragon voor Xbox One ondersteunt Smart Delivery en is zo gratis te upgraden naar Xbox Series X. Wie de game voor 2 maart koopt op de PlayStation 4, kan eveneens kosteloos upgraden naar de PlayStation 5.

De PlayStation 5-versie is ook afzonderlijk verkrijgbaar voor €59,99. Daarmee volgt Sega het voorbeeld van Ubisoft, dat next-gen games voorlopig ook niet duurder maakt.

Yakuza: Like a Dragon bevat naast een nieuw hoofdpersonage ook turn-based gevechten, zijmissies, mini-games en ondergrondse dungeons.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties