Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Xenoblade Chronicles naar Nintendo 3DS

Alleen speelbaar op nieuwe modellen.

De Nintendo Wii-game Xenoblade Chronicles wordt overgezet naar de Nintendo 3DS, zo laat Nintendo weten tijdens de zojuist uitgezonden 3DS Direct Stream.

De Japanse role-playing game is alleen speelbaar op de nieuwe Nintendo 3DS- en 3DS XL-modellen, die vandaag zijn gepresenteerd. Deze bevatten een snellere processor (CPU), waardoor het mogelijk is de game af te spelen.

Nintendo plande al langer de RPG naar de Nintendo 3DS te brengen, maar door de zwakkere CPU in de huidige modellen was tot nu toe niet mogelijk.

Xenoblade Chronicles is een open-wereldgame van ontwikkelaar Monolith Soft, die in 2011 uit kwam voor de Nintendo Wii. De game is onderdeel van de Xeno-serie die zijn oorsprong vindt in Xenogears voor de originele PlayStation. Het aankomende Xenoblade Chronicles X voor de Wii U is dan weer een spirituele opvolger op Xenoblade.

Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties