Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Xenoblade Chronicles 3 voor Switch aangekondigd

Goed nieuws voor JRPG-fans!

Xenoblade Chronicles 3 is voor de Switch aangekondigd tijdens de Nintendo Direct en komt in september 2022 uit. De precieze datum is nog niet bekend.

Het nieuwe deel in de Xenoblade-serie "verbindt de toekomst van de werelden uit Xenoblade Chronicles en Xenoblade Chronicles 2 samen". Aan de hand van de beelden lijkt het meer op de originele Xenoblade Chronicles-game te gaan lijken.

In de trailer is te zien hoe een nieuw personage mooie noten aan het fluiten is terwijl er gevochten word voor het leven op Aionios. Het belooft weer een meeslepend verhaal vol actie te worden.

In 2020 bracht Nintendo de definitieve versie van Xenoblade Chronicles naar de Nintendo Switch. In Berts Xenoblade Chronicles: Definitive Edition review lees je hier alles over.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties