Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

XCOM Legends onthuld

Reeds beschikbaar in bepaalde regio's voor Android.

2K Games heeft de mobiele game XCOM Legends aangekondigd. De game kreeg in bepaalde, niet genoemde regio's ook alvast een soft-launch op Android.

In de mobiele turn-based is het twintig jaar geleden dat de aarde zich na een korte oorlog met de aliens moest overgeven aan zijn buitenaardse veroveraars. Om de laatste verzetsstrijders uit te roeien, lieten de buitenaardse wezens een oeroud kwaad los. Jij krijgt de taak om het XCOM-verzet verder uit te breiden.

De game bevat een campaign-mode waarin je het opneemt tegen verschillende vijandelijke aanvalsgolven. Wie een bepaald punt van het verhaal bereikt, krijgt toegang tot de verschillende PvP-modes. In die PvP-modes rekruteer je nieuwe helden en neem je het op tegen zij die "nog steeds worden gecontroleerd door de aliens". Verder bevat XCOM Legends ook nog daily challenges en unieke specifieke Hero War Stories.

XCOM Legends wordt ontwikkeld door de Amerikaanse studio Iridium Starfish die onderdeel uitmaakt van Take-Two Interactive, het moederbedrijf van 2K Games. Momenteel zit deze game nog steeds in Early Access.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

XCOM 2

PS4, Xbox One, PC, Mac

XCOM 2 Collection

iOS, Nintendo Switch

See 2 more

XCOM: Enemy Unknown

Android, iOS, PS3, Xbox 360, PC, Mac

XCOM: Enemy Within

Android, iOS, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties