Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

'XCOM: Enemy Within te groot voor consoles'

Uitbreiding voor PS3 en Xbox 360 alleen als deel van Enemy Unknown-Commander Edition.

Ontwikkelaar Firaxis noemt XCOM: Enemey Within, de aankomende uitbreiding voor XCOM: Enemy Unknown, 'te groot' om als downloadbare uitbreiding uit te komen voor de PlayStation 3 en de Xbox 360.

Dit betekent dat de uitbreiding voor de Xbox 360 en de PlayStation 3 straks alleen verkrijgbaar is als deel van de Commander Edition van XCOM: Enemy Unknown - een standalone product.

Aan Joystiq vertelt Firaxis-producent Garth DeAngelis dat wanneer ze alle content van de uitbreiding ook aan console gebruikers willen bieden, dat moet via een fysieke disk.

Het was of via deze ultieme editie, of helemaal niets. De Commander Edition zal ook eerdere downloadbare uitbreigingen bevatten.

XCOM: Enemy Within werd vorige maand op Gamescom aangekondigd en biedt spelers vooral nieuwe manieren om de aliens te bestrijden. De uitbreiding introduceert nieuwe types eenheden, nieuwe mappen om op te spelen en nieuwe vaardigheden. Het spel komt uit op 12 november.

Over de auteur
Jelmer Dijkstra avatar

Jelmer Dijkstra

Redacteur

Jelmer speelt bij gebrek aan een sociaal leven al spellen sinds hij kan lopen. Zijn favoriete spellen stammen daarom ook voornamelijk uit de oertijd van gamen.

Reacties