Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

XCOM 2 Collection aangekondigd voor iOS

Inclusief War of the Chosen.

Tijdens de afgelopen persvoorstelling van Apple is de XCOM 2 Collection voor iOS aangekondigd. Die collectie bevat de basisgame, de War of the Chosen uitbreiding en alle andere DLC en is vanaf 5 november beschikbaar.

De iOS-port is in handen van ontwikkelaar Feral Interactive. Om de game te spelen, heb je een iPhone 7 Plus, iPhone 8 Plus of eender welk ander toestel sinds de lancering van de iPhone X nodig. Speel je liever op een tablet, dan heb je een iPad Pro van 2017 of later nodig, of een andere iPad van 2019 of later.

De collectie kost 25 euro. In afwachting lees je in onze XCOM 2 review nog eens hoe Mathijs de loftrompet opsteekt over die game.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties