Skip to main content

Xbox Summer Game Fest Demo-evenement aangekondigd

Tweede jaar op rij.

Microsoft organiseert voor het tweede jaar op rij het Xbox Summer Game Fest Demo-evenement. Dat evenement loopt van 15 tot en met 21 juni. Dat maakt het bedrijf bekend via Xbox Wire.

Tijdens het Xbox Summer Game Fest Demo-evenement krijg je zeven dagen lang de kans om in totaal 40 demo's van nog niet uitgebrachte games voor Xbox Series X/S te spelen. Omdat het over "show floor demos" gaat waar nog veel werk aan is, kan het zijn dat de finale versie van die game bij de release helemaal anders is.

Wie zich aan de proefversies van de 40 games wil wagen, vindt alle demo's via het Xbox Dashboard. Nadien worden sommige demo's mogelijk ook beschikbaar gesteld via het demokanaal. Als laatste vraagt Microsoft om de ontwikkelaars feedback te geven via opbouwende kritiek.

Welke games allemaal een demoversie krijgen, maakt Microsoft voor 15 juni bekend. Momenteel onthult het bedrijf enkel dat Sable, Lake, The Riftbreaker, Echo Generation en Tunic van de partij zijn tijdens het evenement.

In ander Xbox-nieuws, ontdek je dat Microsoft Xbox-consoles wil verwerken in tv's waardoor je in de nabije toekomst enkel nog een controller nodig hebt om Xbox-games te spelen.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Read this next