Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Xbox Series X en S uitbreidbare opslag kost 250 euro

Fors prijskaartje.

De uitbreidbare opslag voor Xbox Series X en S kost 250 euro. Dat blijkt uit de officiële productpagina op Microsofts website.

Er gingen eerder al geruchten dat de uitbreiding een fors prijskaartje zou krijgen. Xbox Series X en S games moeten voor snellere laadmogelijkheden worden uitgevoerd vanaf een SSD. Oftewel, via de interne schijf van de console of middels opslaguitbreiding. Wel is het mogelijk om de games tijdelijk op een USB-hardeschijf op te slaan.

De Seagate Storage Expansion Card van 1TB voor Xbox Series X en S wordt via een speciale poort aan de achterkant van de console aangesloten. Volgens Microsoft behaalt de uitbreidbare opslag dezelfde prestaties als de interne SSD van de console.

Meer weten over de Xbox Series X?

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties