Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Xbox Series S officieel onthuld met verrassende prijs

Ook sterke geruchten over de release.

De Xbox Series S is onthuld en kost 299 dollar. Na een eerder lek is het nieuws inmiddels door Microsoft bevestigd.

Microsoft-insider Brad Sams toonde in eerste instantie een afbeelding en de prijs van de nieuwe Xbox-console. Er waren al sinds 2018 geruchten over de Xbox One S, maar Microsoft heeft het alternatief op de Xbox Series X inmiddels officieel bevestigd.

De case van de console is wit en heeft een opvallend zwarte ventilatierooster, waardoor het wat van een speaker wegheeft. Daarnaast is het een stuk platter dan de Xbox Series X. De fabrikant noemt de Xbox Series S verder de 'kleinste Xbox ooit', maar dan met 'next-gen prestaties'.

Volgens Windows Central komt de Xbox Series S op 10 november 2020 uit, tegelijkertijd met de Xbox Series X release. Er is volgens de site voor beide consoles tevens een Xbox All Access-programma waarmee je voor respectievelijk 25 en 35 dollar per maand de console kunt afbetalen en zowel een Xbox Game Pass- als Xbox Live Gold-abonnement krijgt.

Microsoft maakt binnenkort meer over de Xbox Series S bekend, maar wanneer is op het moment van schrijven nog niet bekend.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.
Reacties