Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Xbox Rewards app wordt vervangen Rewards hub

Oude verdwijnt op 15 april.

Microsoft heeft de nieuwe Xbox Rewards Hub voorgesteld en aangekondigd dat deze vanaf 15 april de Xbox Rewards App vervangt. De Rewards Hub is nu al beschikbaar op pc, console en in de Xbox app. Er is dus een korte overgangsperiode.

Spelers die de Xbox Rewards App openen krijgen nu het bericht dat "Rewards with Xbox een nieuwe thuis" krijgt en dat de nieuwe Rewards hub vanaf nu de go-to bestemming is voor Xbox activiteiten en aanbiedingen.

Microsoft zal dus geen aanbiedingen meer publiceren in de Microsoft Rewards-app op console en dat de huidige Weekly Set en Weekly Streak op 15 april worden stopgezet.

Spelers die nu al overstappen naar de Rewards hub kunnen op één plek "alle beschikbare activiteiten bekijken, een doel instellen en beloningen inwisselen". Tot hiertoe waren de Xbox Rewards verdeeld over de Xbox Rewards App, de Xbox Game Pass app op Xbox en de Xbox-app op smartphones.

"Met deze update herkalibreren we ons puntensysteem voor beloningen en passen we het soort activiteiten waaraan spelers kunnen deelnemen om beloningen te verdienen aan. Zo kunnen meer spelers van het programma genieten en profiteren," aldus Microsoft.

Op 19 maart kondigde Microsoft de Xbox Game Pass en PC Game Pass games voor de tweede helft van maart 2024 aan.

Read this next