Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Xbox One-versie Borderlands: The Handsome Collection heeft day one patch van 16 GB

Day one patch PS4 is 8.3 GB.

Ontwikkelaar Gearbox Interactive meldt dat de Xbox One-versie van Borderlands: The Handsome Collection een day one patch van 16 GB heeft. De PlayStation 4-versie heeft een day one patch van 8.3 GB.

De grootte van de patch is voor een groot deel te danken aan de Claptastic Voyage DLC voor Borderlands: The Pre-Sequel. Deze uitbreiding kon niet meer op de fysieke disc van The Handsome Collection worden gezet.

"We weten dat de day one patch behoorlijk groot is. Dit is voornamelijk te danken aan de nieuwe campaign voor Borderlands: The Pre-Sequel. De update bevat ook een groot aantal bugfixes , dus we raden iedereen aan om deze te downloaden", aldus Marion Dreo van Gearbox.

Borderlands: The handsome Collection is vanaf 27 maart verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en de Xbox One. Het pakket bevat naast Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel ook alle DLC die er tot op heden voor beide games is uitgebracht.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties