Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Xbox One Elite Controller beperkt leverbaar

Duurt zeker tot begin december.

De Xbox One Elite Controller is maar beperkt leverbaar. Dit laat Larry 'Major Nelson' Hryb van Microsoft weten via Twitter.

Hryb: "De Elite Controller is uitverkocht bij de meeste verkopers over de hele wereld. Elke week komen er nieuwe controllers binnen, maar de voorraad blijft waarschijnlijk tot begin december beperkt."

In een reactie aan gamesite GamesBeat laat Microsoft weten dat het bedrijf niet stilzit. "We zijn hard aan het werk om meer Xbox Elite Controllers in de handen van fans te krijgen. We doen ons best om de voorraad voor de feestdagen weer op peil te hebben", aldus een vertegenwoordiger van Microsoft.

De controller van 150 euro is vandaag precies één week op de markt. De Elite Controller is ook verkrijgbaar als onderdeel van de Xbox One Elite bundel.


Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Getagged als
Over de auteur
Kevin van den Essen avatar

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Reacties