Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Xbox One-bundel met Assassin's Creed-games onthuld

Met Assassin's Creed IV: Black Flag en Assassin's Creed Unity.

Er komt voor de Benelux een Xbox-One bundel met Assassin's Creed IV: Black Flag en Assassin's Creed Unity. Dit hebben Microsoft en Ubisoft officieel bekendgemaakt.

De Xbox One-bundel bestaat naast de digitale versies van beide Assassin's Creed-games uit een zwarte console, een controller en één maand Xbox Live Gold-lidmaatschap. Het pakket ligt vanaf 4 november in de Belgische en Nederlandse winkels. De adviesprijs van de bundel is 399 euro.

Voor beide games krijg je een toegangscode. Assassin's Creed IV: Black Flag kun je na het downloaden direct spelen. Assassin's Creed Unity is wel alvast te downloaden, maar is vanaf de lancering op 13 november pas speelbaar.

Daarnaast bevestigt Microsoft de komst van nog meer bundels in het najaar. Zo komt er een Xbox One-bundel met Sunset Overdrive en een pakket met Call of Duty: Advanced Warfare. De releasedatum van beide games is vastgesteld op respectievelijk 31 oktober en 4 november.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties