Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Xbox Game Pass voor pc heet nu PC Game Pass

"Dat is alles."

Xbox Game Pass voor pc gaat nu door het leven als PC Game Pass. Dat onthult Microsoft via de PC Game Pass-twitterpagina.

Dankzij de naamsverandering zie je nu in het logo het Xbox-logo links en de woorden "PC Game Pass" ernaast staan. Verder bevat de profielfoto van PC Game Pass op Twitter nu een blauwe achtergrond, het Xbox-logo en de naam van de service.

Voor de aankondiging neemt Microsoft zichzelf niet al te serieus. Het bedrijf plaatste het naar aanleiding van de gedeeltelijke naamsverandering een afbeelding van Patch Notes 12.9.21 op Twitter. Daarin zie je hoe het bedrijf in een dialoog met zichzelf voert en zegt dat het "logo is geüpdatet, dat is alles" en later ook nog dat profielfoto van de twitterpagina is geüpdatet.

Naast de naamsverandering onthulde Microsoft de Xbox Game Pass games voor december en de gratis Xbox Games with Gold voor december.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties