Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

"Xbox Game Pass: Friends and Family" logo online gespot

Gaat het familie-abonnement ook beschikbaar zijn voor vrienden?

Een logo met de tekst "Xbox Game Pass: Friends and Family" is online gedeeld nadat hij in data van Microsoft was gevonden. Kort geleden is Microsoft in Ierland en Colombia begonnen met een test voor een Game Pass familie-abonnement.

In de test kun je tot wel vier mensen toevoegen aan je Game Pass-abonnement. Daarmee krijgt iedereen toegang tot alle Xbox Game Pass Ultimate games, andere content en voordelen.

Er is door Microsoft nog geen prijs bekendgemaakt. In Ierland kost een familie-abonnement 21,99 euro. Als Microsoft die prijs aanhoudt, komt dat neer op ongeveer 4,40 euro per persoon wanner je met vijf personen in een familie- of vriendengroep zit.

De Game Pass games voor de tweede helft van augustus 2022 zijn aangekondigd. In september komt ook de Slime Rancher early access direct op Game Pass.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties