Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Xbox- en PC-game Enclave naar de Wii

Poort van originele action-adventure.

Kent iemand Enclave nog? Een game die in 2002 voor de Xbox verscheen, om een jaartje daarna ook op de PC uit te komen? Misschien doet de verantwoordelijke ontwikkelaar, Starbreeze, wel een belletje rinkelen gezien deze jongens en meisjes onder andere The Darkness (niet de rockband) en The Chronicles of Riddick (niet de film) gemaakt hebben. Wel, nu laat diezelfde ontwikkelaar weten dat ze Enclave richting de Wii zullen brengen.

Uitgever TopWare Interactive zal het spel in de loop van dit jaar naar de console van Nintendo brengen onder de noemer 'Enclave: Shadows of Twilight'. Het zal om een overzetting van de Xbox- en PC-versie gaan, maar men heeft wel enkele verbeteringen aangebracht. Zo zal je vooruitgang opslaan minder lastig zijn, terwijl er een nieuwe tutorial aanwezig is. Ook zullen de light en dark campagnes al meteen vanaf het begin beschikbaar zijn op de Wii.

Enclave lokte acht jaar geleden gemengde reacties uit. Zo gaf het gerespecteerde maandblad Edge het spel een magere drie, terwijl onze collega's bij Eurogamer.net een aardige zeven aan de game verbonden.

Getagged als

Reacties