Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Xbox en Bethesda Games Showcase aangekondigd

"Geweldige titels van Xbox, Bethesda en onze partners."

De Xbox en Bethesda Games Showcase is officieel aangekondigd en vindt op zondag 12 juni om 19:00 uur plaats. De showcase wordt in meer dan 30 talen op zowel YouTube, Twitch als Facebook uitgezonden.

“De Xbox en Bethesda Games Showcase bevat alle informatie die je nodig hebt over de diverse line-ups met games die binnenkort op het Xbox-ecosysteem beschikbaar komen, inclusief aankomende games voor Game Pass op Xbox en pc."

Bekijk op YouTube

De afgelopen jaren is Xbox Game Studios na meerdere grote acquisities van 9 naar 23 studio's uitgegroeid. Dat aantal gaat nog verder stijgen, want in januari 2022 deelde Microsoft het grootste acquisitienieuws tot op heden: Xbox koopt Activision Blizzard.

Hoelang de showcase precies duurt, is nog niet bekendgemaakt. Op basis van vorige showcases zal dat waarschijnlijk een tot twee uur zijn. Of er opnieuw een pre-show aan de hoofdshow voorafgaat, is ook nog niet bevestigd.

Er is nog goed Microsoft-nieuws, want Xbox heeft zijn beste kwartaalcijfers ooit voorlegd.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Redacteur

Menno begon op zijn zesde met gamen en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden in Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus!
Reacties