Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Xbox Durango dev kit te koop

Wie biedt meer dan 20.000 dollar?

Wie snel was kon op de virtuele veilingsite ebay de development kit van de volgende Xbox, de Durango, kopen. De prijzen stegen snel en het toestel werd uiteindelijk verkocht voor 20.100 dollar. Een mooie som voor een dev kit van een nieuwe console, niet?

De koper wenst natuurlijk anoniem te blijven, maar de aanbieder is oude bekende. SuperDaE is namelijk de man (of vrouw) die ons eerder de afbeelding rond de Kinect 2 en afbeeldingen van de dev kit leverde. Info waarvan we nog altijd niet zeker weten of dat ze al dan niet echt is, aangezien Microsoft de lippen stijf op elkaar houdt omtrent alles wat met next-gen te maken heeft.

Is het geveilde stuk dus echt of heeft de bieder van 20.100 dollar zich een kat in een zak aangeschaft? We zullen het waarschijnlijk nooit weten. De bijgeleverde afbeelding schreeuwt alvast niet 'next-gen console' uit en zou even goed een zelf samengestelde computer van 800 euro kunnen zijn. En denk je echt dat Microsoft zo'n verkoop zou laten doorgaan? Wij hebben alvast onze twijfels...

Wie zijn licht wil werpen over deze zaak, kan alvast een kijkje nemen op de ebay pagina.

Getagged als

Over de auteur

Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen