Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Xbox 360 versie Call of Duty Black Ops II gelekt

Een week voor release.

De Xbox 360 versie van Call of Duty: Black Ops II is online gelekt, een week voordat de game in de winkels ligt. De game verscheen gisteren op verschillende downloadkanalen.

Downloaders uploaden nu video's van de gameplay naar YouTube, zoals van de nieuwe Zombies modus (zie onder, maar pas op: spoilers). Ook is de game op online streams te zien.

Design director van de game, David Vonderhaar, neemt het nieuws sportief op. Hij tweet: "Als je de game zo vroeg gaat live-streamen, wat ik overigens niet aanraad, wees er dan tenminste een beetje goed in. :P" En later "Ik ben blij dat mensen naar onze game uitkijken. Legitieme streams zijn later deze week beschikbaar, dus hou deze plek in de gaten."

Een week eerder bleek de game al verkocht te worden in Slowakije. Een andere grote release, Halo 4, lekte zelfs een maand van tevoren online. Microsoft ondernam actie, en deelde bans uit aan iedereen die voor de release de game speelde. Of Activision ook met sancties komt, is niet bekend.

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

Speel je nog steeds de eerste Call of Duty: Black Ops en wil je alles uit het spel halen? Check dan zeker onze Call of Duty: Black Ops cheats!

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties