Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

XBLA/PSN Crazy Taxi zonder soundtrack

Verlopen licenties de boosdoeners.

Wanneer Sega's Dreamcast-klassieker Crazy Taxi deze herfst een re-release krijgt op Xbox Live Arcade en PlayStationNetwork zal dit zonder de originele soundtrack zijn. Ook zullen een aantal van de locaties, zoals de Pizza Hut en de Levi's Store, uit de game verdwenen zijn. Dit omdat Sega niet meer de licenties voor de muziek en merken in handen heeft.

De locaties zullen nu generische stadsplaatsen zijn en de muziek van onder andere The Offspring en Bad Religion worden vervangen door eigen producties van Sega.

Ook de re-release van Sonic Adventure zal een minpuntje hebben. Deze zal enkel spelen in 4:3 mode, en dus geen breedbeeld ondersteunen. Op breedbeeldtelevisies zullen twee balken met een blauw patroon het beeld invullen. Ook Sonic Adventure zal ergens deze herfst te downloaden zijn.

Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties