Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

X360 + Splinter Cell: Conviction op komst

Alweer een nieuwe bundel voor Microsoft.

Microsoft heeft net laten weten dat mensen die een Xbox 360 in huis willen halen zich mogen opmaken voor een nieuwe bundel. Vanaf 16 april kun je namelijk een X360 kopen, met daarbij een Splinter Cell: Conviction en dat voor $399. De exacte prijs in euro's ontbreekt nog, maar wanneer snel een rekensommetje maken lijkt ons €289 een mooie gok.

De bundel zal door het leven gaan als de "Xbox 360 Splinter Cell Conviction Special Edition Bundle", maar laat die naam je niet misleiden. In de bundel zal de standaard editie van het spel te vinden zijn, maar dan wel in combinatie met een 250GB harde schijf en twee draadloze controllers. Hoe die bundel er precies uitziet kun je op de gamepage van het spel bekijken.

Gisteren nog lieten we jullie weten dat het zo goed als zeker is dat Splinter Cell: Conviction niet naar de PlayStation 3 zal komen, al kan die situatie bij toekomstige delen makkelijk veranderen. Leuk om weten is dat Microsoft binnenkort nóg een bundel op de markt zal brengen waarin ze hun console samen met Final Fantasy XIII verkopen.

Reacties