Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

X10: Ook Left 4 Dead krijgt nog DLC

Valve doet z’n best.

Het is al een tijdje bekend dat Left 4 Dead 2 DLC genaamd ‘The Passing’ zal krijgen, waarin Bill, Louis, Zoey en Francis uit de eerste Left 4 Dead een co-op campagne die zich afspeelt in Georgië zullen delen met de 4 nieuwe personages. Als dat maar goed afloopt… En alsof dat nog niet genoeg is zullen er ook een nieuwe challenge-, survival-, versus-, scavengemodus en enkele nieuwe wapens worden toegevoegd. De DLC verschijnt eind maart.

Vorige week werd op de X10 naast een presentatie van 'The Passing' door VALVe aangekondigd dat ook de eerste Left 4 Dead nog niet in de steek zal worden gelaten. Een maand na de release van ‘The Passing’ verschijnt er namelijk een DLC-pakket waarin uit de doeken wordt gedaan hoe de 4 hoofdpersonages in contact komen met hun opvolgers. Bovendien staat er ook nog een digitaal stripboek in de planning. Of we geld voor al dat lekkers moeten neertellen is nog niet geweten. We houden jullie op de hoogte!

Over de auteur

Odin van Schoote avatar

Odin van Schoote

Benelux Editor

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen