Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

WRC Generations aangekondigd

Bereikt de finish in de herfst.

Uitgever Nacon laat weten dat WRC Generations op 13 oktober 2022 uitkomt voor pc, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

De game bevat 13 verschillende rally's en 165 speciale stages die verspreid zijn over 22 verschillende landen. Zo bevat de game een gloednieuwe Zweedse route die volledig bedekt is met een dikke laag sneeuw. Daar zul je volgens de uitgever snel merken "hoe realistisch de physics in deze editie zijn".

Verder kan je ook aan de slag met in totaal 37 verschillende wagens. Voor het eerst in de reeks zijn er ook hybride auto's beschikbaar.

Naast de traditionele Career mode, het teams-systeem en de Livery editor bevat de game nu ook de nieuwe League multiplayer-modus. Daarin nemen spelers het in categorieën tegen elkaar op en proberen ze via dagelijkse en wekelijkse uitdagingen de top van de klassementen te bereiken.

Wie graag onze mening over de laatste titel in deze franchise wil weten, klikt best eens door naar de WRC 10 review van Carl.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

WRC

PS3, Xbox 360, PSP, PC

WRC Generations

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties