Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

WoW bereikt kaap 12 miljoen spelers

En dat terwijl Cataclysm nog moet uitkomen.

Blizzard heeft laten weten dat ze de kaap van 12 miljoen spelers bereikt hebben met hun succesvolle MMORPG World of Warcraft. Hiermee plaatst de ontwikkelaar meteen wat contrast op de eerder vrijgegeven informatie dat WoW minder populair aan het worden zou zijn.

Mike Morhaime, de grote baas bij Blizzard, wist het volgende te vertellen bij het heuglijke nieuws: "De steun en het enthousiasme van gamers over heel de wereld rond World of Warcraft doet ons opnieuw geloven dat we de beste entertainment value die vandaag verkrijgbaar is aanbieden met ons spel," aldus Morhaime.

"We zijn meer dan ooit gedreven om WoW naar nieuwe hoogtes te tillen, en we kijken ernaar uit om dat te demonstreren met Cataclysm in december." Want inderdaad, de derde uitbreiding voor World of Warcraft zal vanaf 7 december in de winkelrekken te vinden zijn.

Binnenkort plaatsen wij een preview online rond Cataclysm! Tot die tijd kun je best nog eens even de onderstaande screenshots doornemen zodat je weet wat je in de winter te wachten staat.

Reacties