Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Worms maakt comeback in 2020

Een bazooka van een game?

Ontwikkelaar Team 17 kondigt een nieuwe game rond Worms aan. De opvolger in de reeks laat niet lang op zich wachten, want de game maakt in 2020 al zijn opwachting. De naam van de game kennen we voorlopig nog niet.

De aankondiging komt er in de vorm van een tweet. Daarin zien we op een oude televisie hoe een landschap in ware Worms-stijl wordt bekogeld met verschillende bommen. Het bijbehorende bericht in de tweet meldt verder dat de game er later dit jaar aankomt en dat de titel ook andere gameplay met zich meebrengt. Wat dat betekent, legt de ontwikkelaar binnenkort uit.

Het laatste deel in de reeks rond de schietgrage wormen dateert alweer van 2016. Toen kwam namelijk de titel Worms W.M.D. uit. Door zijn verbeterde personages en gameplay heeft die veel weg van Worms Armageddon uit 1999.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Worms WMD

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties