Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

World of Warcraft Tokens vanaf vandaag verkrijgbaar in Amerika

Europa moet nog even wachten.

Ontwikkelaar Blizzard Entertainment meldt dat de Amerikaanse World of Warcraft-servers vanaf vandaag gebruik kunnen maken van WoW-Tokens.

Één WoW-token staat gelijk aan 30 dagen speeltijd in World of Warcraft. Spelers kunnen Tokens op twee verschillende manieren kopen. Zo zijn de Tokens verkrijgbaar in de in-game shop, waar ze 20 dollar per stuk kosten. Je kan er echter ook voor kiezen om de Tokens voor 30.000 gold te kopen in de Auction House.

De prijs van Tokens in de Auction House staat niet vast, maar stijgt of daalt op basis van de marktwaarde. Spelers kunnen zelf ook hun Tokens in de Auction House aanbieden. Je kan maximaal tien tokens kopen binnen een periode van 30 dagen.

Blizzard laat weten dat het bedrijf van plan is om WoW Tokens in de nabije toekomst ook in Europa uit te brengen. De ontwikkelaar geeft echter nog geen officiële releasedatum.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties