Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

World of Warcraft: Shadowlands brengt level cap terug naar 60

Levelen alsof het 2004 is.

Blizzard Entertainment heeft tijdens BlizzCon 2019 verdere details onthuld over Shadowlands, de achtste uitbreiding voor World of Warcraft. In die uitbreiding wordt onder andere de level cap in de game gereduceerd. Momenteel ligt die nog op level 120, maar Shadowlands brengt die terug naar level 60.

Volgens de ontwikkelaar is de huidige manier van levelen te complex en vooral ook te lang geworden door de vele uitbreidingen die de game intussen heeft. De nieuwe manier van levelen is dan ook eenvoudiger en bestaat uit drie delen. Groeien van level 1 tot level 10 doe je in een nieuwe omgeving die je vertrouwd maakt met de spelwereld en het spelsysteem, en waar je ook een eerste mini-dungeon voltooit.

Tussen level 10 en level 50 krijg je de keuze uit de verschillende voorgaande uitbreidingen van de game. Zo trek je bijvoorbeeld naar de omgevingen uit Legion of Mists of Pandaria. Vanaf level 50 ga je dan aan de slag met de nieuwe content van Shadowlands.

Personages die momenteel al level 120 hebben bereikt, worden teruggebracht naar level 50 en kunnen eveneens aan de slag met de nieuwe content. Het is momenteel nog niet geweten wanneer Shadowlands uitkomt en je dit nieuwe systeem kunt uitproberen. In afwachting lees je op de site nog eens onze World of Warcraft: Battle for Azeroth review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.
Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties