Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

World of Warcraft patch 8.3 introduceert twee nieuwe rassen

Visions of N'Zoth.

Blizzard Entertainment heeft de eerste details onthuld over patch 8.3 voor World of Warcraft. Visions of N'Zoth is vanaf nu speelbaar via de public test realm en komt vermoedelijk begin volgend jaar officieel uit.

De patch introduceert onder andere twee nieuwe allied races. De Vulpera zijn een ras van kleine vossen en zijn binnenkort beschikbaar voor Horde-spelers. De Alliance kan dan weer aan de slag met de Mechagnomes, een sterk gerobotiseerde versie van de huidige gnomes. Om toegang te krijgen tot de nieuwe races moet je eerst voldoende reputation verdienen en een quest voltooien.

Daarnaast introduceert patch 8.3 nog heel wat nieuwe zaken. Zo komt er een nieuwe raid genaamd Ny'alotha met 12 bosses waar spelers het uiteindelijk opnemen tegen de Old God N'Zoth. Die is bevrijd na de gebeurtenissen in patch 8.2. N'zoth en zijn Black Empire lanceren daarnaast regelmatig invasies in Uldum en de Vale of Eternal Blossoms.

Ook komen er Horrific Visions. Dat zijn dungeons voor één speler waarin je ziet wat er met de wereld gebeurt mocht N'zoth winnen. Via die Horrific Vision verdien je bovendien componenten voor een nieuwe legendary cape. Ten slotte krijg je nieuwe mogelijkheden om je Heart of Azeroth aan te passen.

Visions of N'Zoth vormt het sluitstuk voor de Battle for Azeroth-uitbreiding die vorig jaar uitkwam. Mogelijk volgt tijdens Blizzcon volgende maand al een aankondiging voor de volgende uitbreiding. Onze World of Warcraft: Battle for Azeroth review lees je nog eens na op de site.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.
Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties