Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

World of Warcraft Patch 5.4 lanceert vandaag

Een nieuwe raid, zone en andere uitdagingen.

Patch 5.4 lanceert vandaag voor World of Warcraft. Dit maakt Blizzard bekend op de officiële website. Deze patch is de nieuwste grote update voor World of Warcraft: Mists of Pandaria en heeft de naam The Siege of Orgrimmar.

De belangrijkste feature in The Siege of Orgrimmar is de nieuwe raid die zijn intrede maakt. In deze raid bestormen spelers van de Alliance en de Horde Orgrimmar - de hoofdstad van de Orcs - om Warchief Garrosh Hellscream van zijn troon te stoten.

De raid bestaat uit veertien eindbazen en begint in de verwoeste Vale of Eternal Blossoms. Tegelijkertijd maakt een nieuwe raid-modus zijn intrede. Deze Flex-modus zorgt ervoor dat raids meeschalen met de hoeveelheid spelers die aanwezig zijn. Zo is het niet meer nodig om vijfentwintig mensen bij elkaar te hebben, zolang het aantal spelers maar tussen de tien en vijfentwintig spelers ligt.

Ook nieuw is de The Timeless Isle-zone. Dit is een gebied waar de nadruk vooral op exploratie ligt. Op het eiland zijn schatkisten, zeldzame monsters, speciale evenementen en puzzels te vinden. De speler krijgt daar verschillende beloningen in de vorm van uitrusting, Battle-Pets en andere items.

Ten slotte heeft ook de solo-speler de mogelijkheid om extra content te voltooien. The Proving Grounds zijn instances voor één persoon, waarin je je eigen vaardigheden kan verbeteren. Je moet je respectievelijk door Bronze, Silver en Gold heen vechten om de Endless-modus vrij te spelen. Deze laatste modus is oneindig totdat één van de uitdagingen mislukt.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties