Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

World of Warcraft krijgt eerbetoon aan Stan Lee

Excelsior!

Blizzard Entertainment voegt binnenkort een eerbetoon aan Stan Lee toe aan World of Warcraft. Op de Public Test Realm voor patch 8.1.5 is een nieuw personage genaamd Stanley te vinden in Stormwind die duidelijke gelijkenissen vertoont met de vorig jaar overleden auteur.

Naast fysieke gelijkenissen begroet het personage spelers met de kreet 'Excelsior!', een van de lijfspreuken van Stan Lee. Dataminers hebben hebben bovendien nog twee alternatieve outfits voor Stanley ontdekt, waaronder eentje in de kleuren van Orgrimmar. Dat doet vermoeden dat ook de hoofdstad van de Horde binnenkort een eerbetoon aan de auteur krijgt.

Stan Lee overleed vorig jaar op 95-jarige leeftijd. Hij was de geestelijke vader van onder andere Spider-Man, de Fantastic Four en Iron Man. Onze World of Warcraft: Battle for Azeroth review lees je op de site.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties