Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

World of Warcraft krijgt binnenkort Timewalk-evenement

Is onderdeel van patch 6.2.

Ontwikkelaar Blizzard Entertainment laat weten dat patch 6.2 voor World of Warcraft het Timewalk-evenement aan de game toevoegt.

Timewalk is een evenement dat elk weekend terugkeert. De activiteit maakt het mogelijk om oude dungeons opnieuw te spelen in een aangepaste moeilijkheidsgraad. Je level en uitrusting worden namelijk afgezwakt zodra je een specifieke instance betreedt.

Wapens en andere uitrusting die je door het verslaan van bazen verkrijgt worden na het verlaten van de instance verbeterd. De mate waarin het voorwerp wordt aangepast is afhankelijk van je eigen level. Je moet minimaal level 71 zijn om dungeons uit The Burning Crusade opnieuw te doorlopen. Instances uit Wrath of the Lich King zijn speelbaar vanaf level 81.

De volgende dungeons zijn in ieder geval onderdeel van het Timewalk-evenement: Ahn'kahet: The Old Kingdom, The Arcatraz, Black Morass, Gundrak, Halls of Lightning, Mana Tombs, The Nexus, The Shattered Halls, The Slave Pens en Utgarde Pinnacle.

Patch 6.2 heeft nog geen releasedatum.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
See 2 more
Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties