Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

World of Warcraft Classic krijgt 'Season of Discovery'

Er zijn geen zekerheden meer.

World of Warcraft Classic-spelers kunnen de game binnenkort op een heel andere manier beleven. Op 30 november start namelijk het Season of Discovery, waarin heel wat oude regels op de schop gaan.

Denk daarbij aan de mogelijkheid voor mages om de genezer van de groep te zijn, of warlocks die als tank opereren. Initieel kun je in het Season of Discovery tot level 25 gaan, maar het is de bedoeling dat deze nieuwe modus na verloop van tijd tot level 60 wordt uitgebreid.

Je kunt de nieuwe regels en combinaties ook uittesten in nieuwe omgevingen. Zo komt er een versie van Blackfathom Deeps voor 10 spelers als eerste 'endgame raid' voor de modus.

Tijdens BlizzCon 2023 is ook The War Within aangekondigd. Dat is de eerste van drie nieuwe uitbreidingen voor World of Warcraft. Daarnaast komen er volgend jaar ook Cataclysm-servers naar World of Warcraft Classic.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

World of Warcraft

PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties