Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

World of Warcraft: Battle for Azeroth komt aankomende zomer uit

Gratis boost voor iedereen die vooraf bestelt.

Blizzard maakt bekend dat World of Warcraft: Battle for Azeroth deze zomer uitkomt. Een exacte datum is niet onthuld, maar de zevende World of Warcraft-uitbreiding komt in ieder geval voor 21 september op de pc uit.

Iedereen die de game vooraf bestelt, krijgt een gratis boost zodat je de game gelijk op level 110 kunt starten. Daarnaast krijg je ook eerder toegang om de vier nieuwe Allied Races vrij te spelen.

Verder is er een Digital Deluxe Edition beschikbaar die naast de hierboven genoemde bonussen onder andere ook speciale mounts bevat. Namelijk een Seabraid Stallion voor The Alliance en een Gilded Ravasaur voor The Horde.

Eind vorig jaar is World of Warcraft: Battle for Azeroth aangekondigd. In de uitbreiding staat de oorlog tussen The Alliance en The Horde centraal. Er is ook een strategische Warfronts-modus, waarin twintig spelers punten op de map veroveren door NPC's aan te sturen.

Over de auteur

Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties