Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Witcher 3 krijgt geen betere Xbox One resolutie met DirectX 12

'Microsoft moet meer doen dan DirectX 12'.

De Xbox One-versie van The Witcher 3: Wild Hunt krijgt volgens ontwikkelaar CD Projekt Red geen hogere resolutie door de DirectX 12-upgrade.

De vernieuwde grafische interface van Microsoft is volgens de studio niet genoeg om de beeldkwaliteit van 900p op te schroeven. Dit vertelt senior-gamedesigner Damien Monnier op Twitter aan een volger. Monnier meldt echter dat het resolutieverschil tussen de PlayStation 4- en Xbox One-versie erg minimaal is. "De game is hetzelfde."

Hiermee lijkt de ontwikkelaar te concluderen dat een 1080p-uitgave voor de Xbox One-versie is uitgesloten. Een andere volger laat weten dat hij toch hoopt op de hogere resolutie, waarop Monnier antwoordt dat ze het 'zullen proberen, maar niets kunnen beloven'.

The Witcher 3: Wild Hunt releasedatum is meerdere malen uitgesteld. De actie-RPG komt op 19 mei uit op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Sander van Dalsum avatar

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Reacties