Skip to main content

WipEout 2048 krijgt gratis en betalende DLC

Sony Liverpool belooft het!

Vita-launchgame WipEout 2048 zal gratis en betalende DLC krijgen. Dat zei lead designer van de game Karl Jones tegen het Engelse Official PlayStation Magazine.

De gratis content zal vooral bestaan uit onderdelen dat de developer niet op tijd voor de launch vorige week klaarhad. "Ik denk dat het vooral patches zullen zijn enzo," zei Jones toen hem gevraagd werd meer info te geven over DLC. "DLC komt altijd over als betalend maar dat is natuurlijk niet het enige dat we gaan doen. We gaan ook gratis dingen weggeven. Dat gaan vooral elementen zijn die we niet op tijd af hadden, het Augmented Reality museum bijvoorbeeld."

Ook de crossplay-feature, waarbij Vita-gamers kunnen racen tegen PS3-gamers op een beperkt aantal tracks wil Sony Liverpool uitbreiden met DLC.

"We zijn aan het kijken naar andere manieren om de game te verbeteren. We kijken naar custom controls en misschien een uitbreiding van de multiplayer. We gaan crossplay verder uitbreiden maar daarover kan ik nog niets aankondigen. Dus er zullen veel kleine dingetjes toegevoegd worden in patches en de grote toevoegingen doen we met DLC."

Ons oordeel over de game vind je hier in onze review van WipEout 2048.

Read this next