Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

WINACTIE! F1 2021 voor PS5 en Xbox

Formule voor succes.

Het zinderende Formule 1-seizoen is weer aan zijn eindstuk toe. Geen betere manier om zelf van die adrenaline te genieten dan tijdens de eindejaarsperiode over de circuits te scheuren!

We zijn dan ook enorm blij om een F1 2021 giveaway te organiseren, waar je de game op PlayStation 5 of Xbox (speelbaar op de Xbox Series X|S en Xbox One) kunt winnen..

F1 2021 is een getrouwe simulatie, die je tot het uiterste pusht dankzij realistisch rijgedrag, pittige tegenstanders, en uitdagende weersomstandigheden.

Om deze topper te winnen, moet je maar één ding doen!

Stuur een mailtje naar contact[a]eurogamer.be met het antwoord op deze vraag: Wat is je favoriete circuit tijdens het 2021 seizoen van Formule 1 en waarom? Wees creatief in je antwoord en vergeet zeker niet je naam, adres en platform (PS5 of Xbox) in je bericht te vermelden!

Een onschuldige hand kiest de winnaar uit de inzendingen.

Deze actie loopt tot en met vrijdag 10 december. De winnaar ontvangt op maandag 13 december via email het goede nieuws van ons. Veel succes!

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties