Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

WINACTIE! EPOS H6PRO gaming headset + EPOS GSX 300 geluidskaart

Topkwaliteit.

Of je nu van singleplayegames of competitieve multiplayergames houdt, audio is cruciaal. Zowel om te genieten als om goed te kunnen spelen, tilt goed geluid je ervaring naar een hoger niveau.

Daarom zijn we bijzonder blij om één exemplaar van de bundel EPOS H6PRO Closed Acoustic Wired Gaming Headset + EPOS GSX 300 External Sound Card te mogen weggeven.

Ja, dat lees je goed. Je krijgt zowel een gaming headset als een externe geluidskaart indien je deze giveaway wint!

Volgens EPOS is dit de ideale bundel indien je de audio van je pc een fikse upgrade wilt geven. Je krijgt uitstekende digital geluidsverwerking en een aanpasbare 7.1 EPOS Surround ervaring in combinatie met de EPOS Gaming Suite software.

Wij zeiden eerder al dat de EPOS H6PRO "binnen zijn prijssegment behoort (...) tot de absolute koplopers." Dat kun je nog eens lezen in de EPOS H6PRO review van Michiel.

Over de EPOS GSX 300 zeiden we dat deze geluidskaart je een "aanzienlijke boost in audiokwaliteit en een spectaculaire 7.1-surround-ervaring" biedt. Lees vooral nog eens de EPOS GSX 300 review van Bruce.

Om deze mooie bundel te winnen, moet je maar twee kleine dingen doen!

Schrijf een mailtje naar contact[a]eurogamer.be waarin je zegt waarom je deze bundel goed kunt gebruiken + abonneer je op het Eurogamer Benelux YouTube-kanaal. Enkel door beide stappen te voltooien, maak je kans op deze mooie prijs.

Een onschuldige hand kiest de winnaar uit de inzendingen. Laat zeker ook je contactgegevens (naam en adres) achter in de mail.

Deze actie loopt tot en met dinsdag 31 mei. De winnaar ontvangt meteen na die datum nieuws van ons.

Interesse om deze bundel te kopen? Dan kun je de EPOS H6PRO + EPOS GSX 300 bundel op de officiële website van EPOS aanschaffen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties