Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Win waardebonnen twv. 20 euro van Zalando!

Eurogamer Benelux geeft je een extra kerstcadeautje dit jaar.

Kerstmis komt eraan en dat laten we hier op de redactie van Eurogamer Benelux niet zomaar voorbij gaan! Onder je kerstboom liggen zeker en vast al pakjes van en voor familie en vrienden maar als het aan ons ligt komt daar nog een cadeautje bij.

We geven in samenwerking met Zalando namelijk vijf waardebonnen van 20 euro weg aan onze Facebookfans. Daar kan je bijv. één van de talloze coole videogame t-shirts die te vinden zijn in de online winkel mee bestellen.

Hoe maak je kans op één van de vijf waardebonnen? Heel simpel: word fan van Eurogamer Benelux op Facebook en like de status die je daar vindt over deze weggeef-actie. Wie de status daarbovenop ook nog eens deelt met zijn of haar Facebook-vrienden, maakt dubbel zoveel kans. Kerstvreugde moet immers gedeeld worden!

We contacteren de winnaars op kerstdag. Prettige feestdagen iedereen!

De waardebonnen zijn bruikbaar op Zalando België en Zalando Nederland.

Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties