Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Win prachtige prijzen rond Uncharted 3: Drake's Deception

PS3-skins, T-shirts én videogames.

Binnen enkele weken komt een van de grootste PS3-kleppers van het jaar uit in de vorm van Uncharted 3: Drake's Deception, en dat kunnen we niet onopgemerkt aan ons voorbij laten gaan. Eurogamer Benelux heeft daarom nu al een wedstrijd op poten gezet om je motor warm te laten lopen voor dit aankomende avontuur.

Ter gelegenheid van de nakende release van Uncharted 3: Drake's Deception op 2 november mogen we namelijk enkele mooie prijzen uitdelen.

Allereerst zijn er 8 exclusieve skins voor je PlayStation 3 Slim console te winnen. Dit zijn klevende covers met daarop artwork van Uncharted 3 die je op je console kan plakken, en daarna ook makkelijk terug verwijderd kunnen worden (al snappen we niet waarom je dat zou willen). Verder mogen we 2 T-shirts van Uncharted 3 weggeven, zodat je aan iedereen je liefde voor deze game kan laten zien. Als klap op de vuurpijl mogen we daarnaast 2 twinpacks met daarin de spellen Uncharted: Drake's Fortune én Uncharted 2: Among Thieves wegschenken. Ideaal om je geheugen nog eens op te frissen over de verhaallijn van deze magistrale spellenreeks.

Wat moet je doen om kans te maken op dit moois? Niet veel: maak een account op Eurogamer Benelux aan, en antwoord op de onderstaande vraag. Eurogamer Benelux neemt achteraf via e-mail contact op met de winnaars om hen te vragen welke van de bovenstaande prijzen ze willen ontvangen. Hoe sneller je een reply met je voorkeur terugstuurt, hoe groter de kans dat een andere winnaar nog niet met de prijs gaan lopen is. First come, first serve!

: 27 oktober 2011
Ontdek alvast wat je van Uncharted 3: Drake's Deception op 2 november mag verwachten.
 • Deze wedstrijd is alleen toegankelijk voor geregistreerde Eurogamers van 18 jaar of ouder.
 • De prijzen worden niet omgewisseld voor geld of andere prijzen - wil je deze prijs niet, doe dan niet mee aan de wedstrijd.
 • De wedstrijd wordt afgesloten op 27 oktober 2011 om middernacht. De winnaars krijgen bericht in de eerste daaropvolgende week en mogen hun prijs binnen de 4 daaropvolgende weken verwachten.
 • Werknemers van Eurogamer mogen niet deelnemen aan deze wedstrijd.
 • De prijs is niet overdraagbaar, kan niet veranderd worden en er is geen mogelijkheid tot het wisselen van de prijs tegen geld.
 • Deelnemers aanvaarden alle voorwaarden door deel te nemen aan deze wedstrijd.
 • 8 winnaars ontvangen een PS3-skin van Uncharted 3. 2 winnaars ontvangen een T-shirt van Uncharted 3. 2 winnaars ontvangen een twinpack, met daarin de games Uncharted en Uncharted 2 voor de PlayStation 3.
 • Eurogamer behoudt het recht om deze wedstrijd ten allen tijde stop te zetten in geval van onvoorziene omstandigheden dewelke buiten de controle van Eurogamer liggen.
 • Eurogamer behoudt het recht om deze wedstrijd ten allen tijde te stoppen of tijdelijk te onderbreken in geval van technische of andere problemen of bij situaties waarbij de integriteit niet kan worden gewaarborgd.
 • De jury's beslissing is finaal en niet aanvechtbaar.
 • De winnaar(s) worden gecontacteerd door Eurogamer na afloop van de wedstrijd. Indien Eurogamer binnen 2 weken (14 dagen) na dit contact geen bruikbare informatie (naam, adres, ...) heeft ontvangen, wordt er automatisch een nieuwe winnaar gekozen en kan de eerste winnaar geen aanspraak meer maken op zijn/haar prijs.
 • Reacties

  More Competitions

  Meest recente artikelen