Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

WIN Pokémon TCG Sword & Shield: Darkness Ablaze packs

Zet je in lichterlaaie.

De nieuwste Pokémon Trading Card Game-uitbreiding Sword & Shield: Darkness Ablaze is sinds 14 augustus uit. Ter ere van die release mogen we 2 Starter Packs en 5 Booster Packs weggeven aan een gelukkige winnaar.

Dankzij de nieuwe Sword & Shield: Darkness Ablaze-uitbreiding kun je genieten van onder andere 7 nieuwe Pokémon VMAX kaarten, 14 krachtige Pokémon V en 9 full-art Pokémon V. Daarnaast kun je in deze uitbreiding aan de slag met Charizard VMAX, Grimmsnarl VMAX en de Legendary Pokémon Eternatus VMAX in zijn speciale Eternamax-vorm.

Wil je kans maken op de 2 Starter Packs en 5 Booster Packs? Stuur dan een mailtje naar jasper.segers(@)eurogamer.be en laat ons weten wat jouw favoriete Pokémon is en waarom. De bedenker van het meest originele antwoord krijgt alle zeven card packs.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties