Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Win Lara Croft en the Temple of Osiris: Gold Edition en een goodie-pakket

We geven elke dag nieuwe prijzen weg!

10.000 gamers vinden de Facebookpagina van Eurogamer Benelux leuk. Tienduizend! We waarderen het enorm dat jullie ons massaal een plekje op jullie tijdlijn gunnen en dat heuglijke feit moet natuurlijk gevierd worden. Daarom geven we een week lang mooie prijzen weg!

Vandaag geven we Lara Croft and the Temple of Osiris: Gold Edition weg voor de PlayStation 4. In het pakket dat je ontvangt vind je ook een cool t-shirt van Battlefield 4, het Saints Row: Gat out of Hell Wee-Ja Board om met de doden te communiceren en verschillende goodies van The Sims 4.

Lara Croft and the Temple of Osiris: Gold Edition bevat het volgende:

  • Lara Croft and the Temple of Osiris voor PlayStation 4
  • Season Pass voor alle toekomstige downloadbare content
  • Figurine van Lara Croft
  • Boek met concept art
  • Kaart van de spelwereld

Vergeet ook zeker niet onze Facebookpagina een 'like' te geven en ons te volgen op Twitter! Je blijft dan altijd op de hoogte van nieuws en reviews. Tienduizend tevreden gamers gingen je immers voor, dus wacht niet langer!

Voor elke Facebook-vriend die ook meedoet met de wedstrijd, krijg je trouwens een extra kans. Deel dit dus zeker met je vrienden!

Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties