Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Win kortingbonnen voor Insert Coin Clothing

We geven elke dag nieuwe prijzen weg!

10.000 gamers vinden de Facebookpagina van Eurogamer Benelux leuk. Tienduizend! We waarderen het enorm dat jullie ons massaal een plekje op jullie tijdlijn gunnen en dat heuglijke feit moet natuurlijk gevierd worden. Daarom geven we een week lang mooie prijzen weg!

Vandaag is de voorlaatste dag van onze wedrijdweek en geven we verschillende kortingsbonnen voor de online winkel Insert Coin Clothing weg. Deze winkel is gespecialiseerd in coole gamingkledij. We geven meerdere kortingbonnen weg van 10 britse pond en één gelukkige winnaar krijgt een kortingbon van 30 britse pond. Ze hebben een hoop mooie spullen dus kijk zeker eens rond in hun catalogus.

Vergeet ook zeker niet onze Facebookpagina een 'like' te geven en ons te volgen op Twitter! Je blijft dan altijd op de hoogte van nieuws en reviews. Tienduizend tevreden gamers gingen je immers voor, dus wacht niet langer!

Voor elke Facebook-vriend die ook meedoet met de wedstrijd, krijg je trouwens een extra kans. Deel dit dus zeker met je vrienden!

Read this next