Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Win Hyrule Warriors Limited Edition en andere Nintendo-goodies

Zoals een Fox-amiibo en een Majora's Mask-tas!

10.000 gamers vinden de Facebookpagina van Eurogamer Benelux leuk. Tienduizend! We waarderen het enorm dat jullie ons massaal een plekje op jullie tijdlijn gunnen en dat heuglijke feit moet natuurlijk gevierd worden. Daarom geven we een week lang mooie prijzen weg!

Vandaag geven we in samenwerking met Nintendo de Limited Edition van Hyrule Warriors weg. Daarnaast win je met dit pakket de Fox-amiibo waarmee je nieuwe content ontgrendelt in Hyrule Warriors, samen met The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D-stickers en een mooie stoffen Majora's Mask 3D-tas!

De Limited Edition van Hyrule Warriors bevat naast de Wii U-game ook een mooie sjaal met Triforce-logo, zoals Link die ook draagt in de game. Samen met de Majora's Mask-tas kun je dus iedereen op school of op je werk lekker jaloers maken. Lees ook zeker de Hyrule Warriors review en de The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D review nog eens na.

Vergeet ook zeker niet onze Facebookpagina een 'like' te geven en ons te volgen op Twitter! Je blijft dan altijd op de hoogte van nieuws en reviews. Tienduizend tevreden gamers gingen je immers voor, dus wacht niet langer!

Voor elke Facebook-vriend die ook meedoet met de wedstrijd, krijg je trouwens een extra kans. Deel dit dus zeker met je vrienden!

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties