Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

WIN: goodies van Spider-Man: Miles Morales en PlayStation 5!

Beëindig 2020 met een overwinning.

Het einde van 2020 staat voor de deur! Een jaar waarin woorden als COVID, lockdown, curves en knuffelcontacten deel geworden zijn van ons dagelijkse woordenschat. Gelukkig was er ook veel om naar uit te kijken. De PS4 kende met Ghost of Tsushima en The Last of Us Part 2 zijn zwanenzang en de PS5 kwam de wereld in met toppers als Astrobot en Spider-Man: Miles Morales.

Maar het bemachtigen van een PS5 was helaas wel maar voor de lucky few. Sony's laatste is wereldwijd uitverkocht. Om de pijn te verzachten mogen we in samenwerking met Sony echter een hoop goodie-paketten weggeven, om het nieuwe jaar goed in te zetten!

We hebben notebooks, caps, t-shirts en hoodies van Spider-man: Miles Morales en t-shirts van PS5 om aan onze bezoekers te geven. Om thuis een pakket te ontvangen met een mix van deze goodies, moet je maar één ding doen!

Stuur een mailtje naar contact[a]eurogamer.be met het antwoord op deze vraag: "Wat is het gekste dat jij zou doen om een PS5 te bemachtigen?" Vergeet zeker ook niet je naam en adres te geven!

Een t-shirt van Spider-Man: Miles Morales is maar één van de vele goodies in het prijzenpakket!

Een onschuldige hand kiest 10 winnaars uit de inzendingen en wie weet ben jij er wel bij!

Deze actie loopt tot en met 7 januari 2021.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties